ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

•        Παιχνίδια για νήπια στην φύση

-          κάθε χρόνο, ο δάσκαλος του νηπιαγωγείου προετοιμάζει για τα παιδιά του τμήματος παιχνίδια στην φύση, σε ένα από τα επιλεγμένα πάρκα της Θεσσαλονίκης

•        Ολοήμερα workshops στην Λεπτοκαρυά

-          κάθε χρόνο οι δάσκαλοι των φυσικών και μη φυσικών ομιλητών μαθητών διοργανώνουν αθλητικές δραστηριότητες, σπαζοκεφαλιές και παιχνίδια στη θάλασσα στην Λεπτοκαρυά

•        Νύχτα με τον Άντερσεν

-          κάθε χρόνο λαμβάνουμε μέρος στο Τσεχικό πρόγραμμα «Νύχτα με τον Άντερσεν», όπου τα παιδιά παίζουν παιχνίδια, γλωσσικούς διαγωνισμούς, επεξεργάζονται κείμενα, διαβάζουν και ύστερα κοιμούνται στην Βιβλιοθήκη μας

•        Διαλέξεις

-          κάθε χρόνο παρουσιάζουμε Τσέχους συγγραφείς

•        Συναντήσεις με συγγραφείς, δημοσιεύσεις

-          συμμετέχουμε σε συναντήσεις με συγγραφείς και μεταφραστές και δημοσιεύουμε άρθρα μας σε λογοτεχνικά περιοδικά και εφημερίδες

•        Η γιορτή του Αγ. Νικολάου και η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

-          κάθε χρόνο διοργανώνουμε με τους γονείς την γιορτή του Αγ. Νικολάου και την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την παρουσίαση των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας, με την δημιουργική απασχόληση και μικρά δώρα για τα παιδιά, δοκιμάζοντας τα Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια και τραγουδώντας τα τσεχικά κάλαντα

•        Συμμετοχή και παραστάσεις στο Φεστιβάλ της πολυγλωσσίας στη Θεσσαλονίκη

-          κάθε χρόνο εκπροσωπούμε, σε συνεργασία με το Επίτιμο Προξενείο της Τσεχικής Δημοκρατίας, το Τσεχικό περίπτερο με την παρουσίαση της Τσεχικής Δημοκρατίας και των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας, προετοιμάζουμε τις θεματικές λογοτεχνικές και πολιτιστικές διαλέξεις και ετοιμάζουμε για τους επισκέπτες μια παράσταση με τους μαθητές μας.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΣΕΧΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Πρόγραμμα μαθημάτων Για το σχολείο Διδάσκοντες ΤΣΕΧΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
2015 ....... 2016 © www.spolek-recko-ceskeho-pratelstvi.cz webdesign | websystem | KAO.cz